torsdag 3 februari 2011

En ledsam dag

Lilla nakenfisen Nova skänker jag å Whippe en tanke i kväll.
Stackaren har haft diskbråck och idag blev det sämre. Hon vilar nog för att i morgon vakna pigg och kry bland sina andra vänner i Nangiala.
Om jag ens ska försöka mig på att förklara allas vår Kinesiska Nakenhund Nova, så var det en speciell hund. Hon visste precis hur hon skulle morra å skälla för att slippa andra jobbiga hundar.
Hon och Whippe kunde vara i samma rum, men inte mer än så.
----------------------------------------------------------------------------------------------

När man hör om sånt här som händer så tänker jag tillbaka på när Lotus försvann från mig. Gick precis lika fort. En diagnos som va hanterlig men som sedan blev akut och....det är väl ca 4 år sen nu men minns det som igår. Sedan kom Whippe in i mitt liv, min andra halva, han kan mig och förstår mig. Underbara hund, men får panik bara jag tänker på att han skall försvinna från min sida en dag....usch, det är sånt här som får en att tänka över om man verkligen vill ha hund igen..
Men dagen då man hämtar sin lilla söta valp,, det är oxå dagen då vi säger till oss själva och omvärlden att vi har ansvaret att se till att dagen då hunden skall skonas från smärta eller ålder, då ska man hjälpa den.